Președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a avut o nouă reacție dură la adresa Comitetului Director după ce a aflat că postul său a fost desființat. Decizia a fost luată cu câteva zile înainte, dar va fi anunțată oficial vineri, după Adunarea Generală.
Paraschiv a lansat noi atacuri dure la adresa lui Adrian Ambrosie, pe pagina sa de socializare. Iată comunicatul președintelui Ciprian Paraschiv:
”Dacă mai era nevoie de vreo probă a lipsei totale de caracter a sabotorilor care au aruncat în aer Politehnica, aceasta a apărut astăzi, când împreună cu reprezentanții ieșenilor din Consiliul Local am fost victimele unei piese de teatru de prost gust.
Chemat să prezint un plan de redresare al clubului, pe care l-am tot discutat în ultima perioadă, am aflat că orele de discuții constructive cu consilierii locali, în care s-au creionat diferite soluții de intrare pe un făgaș normal, au fost în van. Asta pentru simplul motiv că de o săptămână, acum am aflat, eu nu mai reprezint Poli, postul de președinte executiv fiind desființat de Consiliul Lipitor!
Un organism care se pregătește să-l instaleze pe Adrian, copil de casă, în fruntea clubului, ca manager executiv! Nu i-au ajuns anii în șir în care a jecmănit Politehnica și a târât-o în scandaluri urât mirositoare! A ieșit din subteranele de unde a săpat de când i-am tăiat sinecura grasă pe care și-o acordase și vrea să fie iarăși plătit pentru că își bea cafeaua la stadion!
Alături de mine, au plătit pentru loialitatea față de club și alte persoane care au trudit la Poli zi și noapte. Călăii au fost aceiași! Incompetenții, depășiții de vremuri, agramații care desființează postul de ”referend” marketing!
Avizi de bani și de putere, inconștienți, rupți de realitate, de voința suporterilor, care, practic, au fost de ani buni principalii finanțatori ai echipei, au transformat din nou Politehnica Iași în Politehnica Lor!
Chiar dacă am fost îndepărtat mișelește, voi continua să lupt pentru a reda Politehnica ieșenilor și a o scăpa de oamenii care duc la groapă simbolul clădit în decenii de trudă de personalități precum Emil Alexandrescu, Vasile Simionaș, Andrei Cristea ori regretații Mihai Romilă și Ionuț Popa”.