La fel ca luna trecută, tot vineri iese pe piață și numărul 93 al revistei 100% Sport și vă anunțăm că până la începutul lui 2025 nu vom mai avea suplimente, :), însă am adăugat 4 pagini în revistă, deci suntem mai mari și cine știe, e posibil ca în curând să avem și mai multe pagini.
La 35 de ani, Constantin Popovici nu vrea să se gândească la retragere. Merge înainte chiar dacă are și câteva regrete, inclusiv neparticiparea la Paris. Are o poveste de viață care poate fi transpusă într-un roman. Probabil, într-o zi, se va scrie și așa ceva. Constantin Popovici a reprezentat România la sărituri, platforma de 10 metri (cea de 27 de metri nu e probă olimpică), în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008, el clasându-se atunci pe locul 23.
În 2011 a plecat să muncească pe un vas de croazieră, unde a dat și de high diving, a lucrat un an și jumătate la Cirque du Soleil, 6 ani a întrerupt sportul de performanță. În 2017 s-a uitat la un concurs de sărituri în apă. În 2022 a ajuns campion european la sărituri la Roma și un an mai târziu campion mondial la Fukuoka, iar în 2023 a fost desemnat de Federația Internațională de Natație cel mai bun sportiv al anului la sărituri de la mare înălţime. Un interviu și un material despre o viață incredibilă, în paginile 100% Sport.
Ce mai puteți citi în noul 100% Sport
LECȚIA DE SPORT. Trist, însă adevărat! Capitala României, stat membru al Uniunii Europene, dispune astăzi de doar două baze pe care să se desfășoare meciuri de hochei sau concursuri de patinaj artistic. În timp ce Patinoarul „Mihai Flamaropol” este încă în fază de construcție…
BRAȘOV. 2 octombrie 1974 e cea mai glorioasă zi din istoria fotbalului brașovean! Pe 2 octombrie 1974, brașovenii reuşeau o remontada istorică cu Beșiktaș JK din Istanbul. Turcii veneau la Braşov după un 2-0 liniștitor obținut pe teren propriu în turul 1 al Cupei UEFA, ediţia 1974/75.
DOBROGEA. Pe primul loc în Cupa Europeană de juniori, puștiul în vârstă de ani, Carol Popa, de la CSM Constanța, este numele propus de triatlonul românesc pentru Jocurile Olimpice din 2028.
MOLDOVA. Tenismanul ieșean Cezar Crețu, 23 de ani, traversează cea mai bună perioadă a carierei. Jucătorul pregătit de Victor Hănescu chiar la academia acestuia din urmă a câștigat mai multe meciuri importante în ultimele luni, două chiar în Cupa Davis, a atins cea mai bună poziție din carieră și visează departe în circuitul ATP.
MARAMUREȘ. În urmă cu opt ani „Paco de Maramureș” avea să își facă debutul în circuitul european, cu o salbă de două medalii un aur și un bronz la categoria masters 100 kg, într-o ediție găzduită la București între (21-29 mai 2016). Șase ani mai târziu, tot în Capitală (7-14 mai 2022), avea să devină dublu campion european.
ATLETISM. Organizată în cadrul Brașov Running Festival 2024, tRUNsylvania International 10K ocupă locul 4 în World Athletics Competition Ranking.
DE VORBĂ CU GABI SPAHIU. Gabriel Spahiu a fost adesea apreciat pentru mimica sa, spunându-i-se încă din studenție că are… față de film. Ceea ce avea să se adeverească. Pentru că în timp și-a îmbinat această calitate cu altele, precum, consecvență, seriozitate și nu în ultimul rând talent. Însă nu multă lume știe că înainte de a urma ATF, simpaticul actor a absolvit facultatea de Matematică. Cum aceasta însă a fost abia a doua sa pasiune, finalmente prima avea să-și ceară drepturile.
PORTRET. Deși are doar 21 de ani, Roberto Niculae Voican a fost deja greu încercat în viață și în cariera de fotbalist, dar a găsit puterea să meargă mai departe. Acum, este împrumutat de către FC Voluntari, la SC Popești-Leordeni, în Liga 3.
BEST ELEVEN. Portarul Gheorghe Cristian, campion cu FC Argeș și fost internațional, a ales un mix de fotbaliști autohtoni cu legende ale acestui sport.
Comments 1