Cel mai bun a fost Emil Săndoi. De la 0-1 a beneficiat de eliminarea unui adversar de la Oțelul și a întors rezultatul, 2-1.
Sigur că în fotbal se pot întâmpla surprize, lucruri neprevăzute, dar trebuie să nu te faci de râs. Iar Petrolul și FCSB au fost echipele cu antrenori care au luat notă mică la runda cu numărul 15.
OPINIE DANIEL NAZARE | Se antrenează în Superliga jocul în superioritate numerică?
Raportul poate fi 5 la 1. La cinci meciuri câștigate în superioritate numerică, se poate pierde unul. La noi e un pic invers.
În istoria fotbalului românesc, există un meci antologic la Kosice. România a pierdut, 2-5 cu Cehoslovacia, cu doi oameni în plus pe teren și un arbitraj în care a fost ca pe vremea Cooperativei. Evident, pentru noi.
Charalambous și Mehmet Topal primesc cele mai mici note ale acestei etape. Măcar să fi învățat ceva din această rundă în care orice tehnician din lume ar fi vrut un asemenea început de meci.
Dacă Superliga se mândrea în anii trecuți cu stadioane din ce în mai pline și număr mare de goluri, lucrurile s-au schimbat în sens negativ. Nu mai sunt arene pline și golurile se dau cu pipeta.
Marius Șumudică a adus o notă de comportament suburban, iar ieșirea lui Mititelu de sâmbătă, cu intratul pe gazonul arenei oltene într-un diferend cu un arbitru analfabet în ale fotbalului, are totuși o parte bună. Nu se mândrește Superliga cu acest act de golănie, ci eșalonul secund.
- OPINIE DANIEL NAZARE | Omagiu pentru Gigi Mulțescu, fotbalistul care s-a suit în tramvai după un gol istoric
- Opinie DANIEL NAZARE | De ce se mizează pe antrenori străini în Superliga?
- Opinie DANIEL NAZARE | Hagi vinde tineri fotbaliști sau îi ambalează pe cei deja repatriați?