Descriere
Ziua de 2 noiembrie nu aduce prea mult soare, dar vă aduce revista numărul 25 al revistei 100% Sport, care se găsește deja la chioșcurile de ziare și la distribuitorii zonali.
Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a reușit o performanță nemaiîntâlnită de 21 de ani în România, calificarea cu echipa de tineret la Campioantul European din Italia și San Marino. Rădoi a avut o carieră de fotbalist ireproșabilă, un adevărat lider al vestiarului, un jucător exemplar, al cărui tricou, cu numărul 6 era regăsit în toate casele fanilor Stelei din țară și străinătate. Chiar dacă nu a reușit să cucerească la prima sa experiență de antrenor, preluând clubul unde se lucrează cel mai greu, FCSB, olteanul din Drobeta Turnu-Severin a dat România pe spate cu parcursul incredibil de la preluarea naționalei României U21. A preluat echipa de pe primul loc, cu 3 victorii și 3 egaluri, dar urmau cele mai grele meciuri, în deplasare cu Portugalia, plus 3 meciuri acasă, Bosnia, Țara Galilor și Liechtenstein. Unii ar fi spus că e o misiune imposibilă, mulți nu-i dădeau nicio șansă lui Mirel Rădoi, dar selecționerul a mobilizat exemplar lotul și România a câștigat toate cele 4 meciuri, plus drama incredibilă din Portugalia, unde cu 2 oameni în minus, micii tricolori s-au impus cu 2-1, plus un penalty apărat de Ionuț Radu în minutul 99.
După calificarea istorică, despre care a vorbit o țară întreagă și nu numai, Mirel Rădoi s-a întâlnit cu noi, la Federație, pentru un interviu în exclusivitate. Mirel ne-a explicat de ce nu vrea să își continue, momentan, cariera de antrenor în străinătate, ci doar în România, plus multe alte aspecte necunoscute din viața fostului internațional, pe care le găsiți în numărul 25 al 100% Sport.
Ce mai puteți citi în noul număr!
Galaxia lui Silviu Bălace. „Nedved din Banat” a pus bazele unei şcoli de fotbal şi vrea să crească vedetele de mâine ale Timişoarei şi nu numai.
Suporterul cu sânge alb-albastru. Apartamentul unui fan înfocat al Politehnicii Iași a devenit un adevărat muzeu alb-albastru.
„Viaţă pentru Adrian“. Adrian Drăgănoiu (48 de ani), fiul fostului jucător al lui FC Braşov, Sandu Drăgănoiu, este acum antrenor la CSŞ Braşovia, iar de câţiva ani trăieşte o dramă. Adrian suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică (ALS), care atacă celulele nervoase care controlează mişcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mişcarea mâinilor, picioarelor şi a muşchilor feţei extrem de dificilă.
Se aprinde lumina la Farul! Preluat de fostul internațional Ciprian Marica, clubul constănțean țintește titlul de campioană peste cinci ani.
Victor Popa, campionul din construcţii. Micuţa sală a Clubului Sportiv Gladiator Gym din Craiova continuă să „nască“ oameni frumoşi şi să-i transforme în campioni la culturism şi fitness.
Evenimentele sportive ale lunii octombrie. O nouă rubrică a revistei noastre își propune să le reamintească cititorilor ce s-a întâmplat în sport luna trecută.
România, țara marilor proiecte nematerializate. Din 1990 încoace, și în sport s-a tot vorbit despre modernizarea infrastructurii sau despre organizarea unor competiții internaționale majore. Între vorbe și fapte s-a căscat, însă, o imensă prăpastie.
Doliu. Fotbalul românesc a rămas mult mai sărac odată cu dispariția lui Ilie Balaci.
Replay – Acum 30 ani. Ce făceați în noiembrie 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.
Lecția de Sport. De la „Challenge Round” la turneu de o săptămână. Principala competiție pe echipe din tenis la masculin, Cupa Davis, își schimbă din nou formatul.
De vorbă cu Marius Țeicu. Marius Țeicu este un nume mare al muzicii românești, cu numeroasele sale compozițiile lansând o mulțime de artiști și încântând generații întregi de compatrioți. Pe lângă bogata sa viață muzicală și-a găsit un loc și sportul de care se bucură și îl urmărește constant.
Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.
Andrei Șerban, talentul Chindiei. Are 18 ani proaspăt împliniți și este deja om de bază la Chindia Târgoviște. Numele lui nu este unul sonor, dar, cu siguranță, se face remarcat pe terenul de fotbal.
Alex Filip la primul titlu internațional. Unul dintre cei mai buni piloți români a câștigat Trofeul TER 2WD 2018 în cadrul Tour European Rally.
Unde găsești 100% Sport? Unul dintre cei mai buni piloți români a câștigat Trofeul TER 2WD 2018 în cadrul Tour European Rally.
Bogdan Apostu și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, fostul atacant al UTA Arada sau Pandurii, actualmente manager, a ales echipa favorită.
Noi nu i-am uitat. Chiar dacă n-a atins vreodată performanțele handbalului sau voleiului, baschetul a fost întotdeauna un sport apreciat de români. Ba chiar făcea săli neîncăpătoare la derbyurile dintre Dinamo și Steaua sau la confruntările internaționale. Unul dintre „vinovații” pentru această afluență a fost și Nicolae Pîrșu, baschetbalist de frunte al României din anii 70-80.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.