Descriere
Noul proiect 100% Sport a ajuns deja la 10 numere. Știți cum se spune, într-un proiect primele 10 luni sunt grele. Revista noastră a reușit să intre pe piață în toată țara, iar de acum se găsește ușor la chioșcurile de ziare. Pe lângă numărul 10 al revistei a apărut și al 62-lea IlfovSport.
Noul număr al revistei prezintă totul despre meciul de retragere al Ramonei Farcău, dar și despre întreaga carieră de excepție a golgheterei turneului olimpic de la Beijing. Ramona Farcău a explicat pentru 100% Sport că putea să mai joace handbal fără probleme la 38 de ani, dar s-a săturat de contextul actual al handbalului românesc. Ea a confirmat că la meciul de retragere de la Vâlcea o va invita și pe Aurelia Brădeanu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 august, iar 100% Sport este partener media. “Oamenii vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera creată pe vremuri, în Sala Traian, să se bucure de un spectacol handbalistic, să revadă echipa de aur a Oltchimului. La acest eveniment va participa şi Mica Brădeanu, care chiar dacă nu a făcut parte din echipa din 2010, va fi invitată mea. Mi-am dorit acest lucru pentru că Mica şi-a anunţat şi ea retragerea în această vara, pentru că a făcut parte din familia Oltchimului şi pentru că alături de ea am jucat mult timp, de-a lungul carierei. În deschiderea meciului de gala va avea loc un meci între două echipe de junioare, Chimia şi Energetic, cărora am dorit să le oferim prilejul de a fi parte din acest eveniment. Această gala, pe de altă parte, se vrea a fi o predare de ştafeta din partea generaţiei din care fac parte, generaţiei care vine din urmă, iar jucătoarele tinere, trebuie să ducă mai departe tradiţia handbalului românesc. În plus, publicul se va bucură de premii surpriză oferite de organizatori şi de partenerii evenimentului, îşi vor putea procura materiale promoţionale, tricouri, eşarfe, magneţi, reviste şi vor avea ocazia să îşi mărească colecţia de poze şi autografe. Va fi un show total. Cu această ocazie, dorim să le mulţumim tuturor celor implicaţi şi partenerilor care susţin această Gala.
Ce mai puteți citi în noul 100% Sport
– CSM Politehnica Iaşi s-a metamorfozat radical în această vară. La scurt timp după încheierea sezonului trecut al Ligii I, firma de impresariat a lui Arcadie Zaporojanu, „Fotbal Hebdo”, a semnat un parteneriat cu clubul din Copou, iar „ruşii” au schimbat echipa din temelii.
– La doar 20 de ani, Thalmaier Roland a devenit prima soluție pe postul de extremă dreapta la Potaissa Turda, iar primul contact cu handbalul, își amintește jucătorul, a fost din pură întâmplare.
– Daniela Sofronie, campioana olimpică de la Atena, a ajuns la 29 de ani și după participarea în proiectul “Țară, țară, vrem campioane”, fosta gimnastă vrea să continue în antrenorat.
– După ce a pregătit-o pe ASU Politehnica, în „Județ”, Paul Codrea, timișoreanul care și-a făcut un nume în fotbalul italian, a refuzat oferte din eșaloanele superioare și a ales să-și reia munca la micuța ACS Ghiroda. Ex-torinezul vrea, mai întâi, să facă o figură frumoasă în Liga a III-a.
– Marin Barbu (58 de ani) a ieşit de câţiva ani din circuitul antrenorilor din Liga I. Cel poreclit „Magiun“ este din iarna trecută şeful centrului de copii şi juniori la nou-promovata Juventus Bucureşti și povestește în stilul caracteristic ce înseamnă fotbalul din România.
– Început după 1990, prin căderea unităților industriale, decesul în masă a mai tuturor echipelor de tradiție s-a acutizat mai ales după 2000. De altfel, „molima” care a dat în cluburi este asemănătoare cu cea care ne-a distrus industria. Astfel fotbalul nostru și-a pierdut din identitate, însă unii oameni vor să renască vechile tradiții din sportul rege de la noi.
– În timp ce cronometrarea atleților a apărut în 1891, la Paris, startul la ”sută” s-a făcut, până prin 1948, din diverse poziții. Abia la Jocurile Olimpice de la Londra a fost utilizat, oficial, block-startul, un dispozitiv ce ameliora timpul de parcurgere a distanței cu circa 34 de sutimi de secundă. Toate acestea, în cadrul Lecției de Sport.
– Ce făceați în august 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.
– Prin aparițiile sale scenice spectaculoase și dinamice, Silvia Dumitrescu arăta că nu este străină de sport. Ne-am putut convinge de acest lucru și din dialogul pe care l-am purtat, ocazia cu care totodată am aflat multe lucruri interesante legate de viața și cariera sa artistică.
– De obicei, noile promovate sunt creditate ca principale candidate la retrogradare. Și este logic să fie așa, pentru că venind dintr-un eșalon inferior, sunt considerate a avea o experiență competițională pe măsură. De cele mai multe ori aceste previziuni s-au confirmat, însă au fost și cazuri când s-au infirmat. O analiză excelentă a lui Răzvan Toma.
Ce puteți găsi în numărul 62 din IlfovSport
– Wonder Woman, geloasă pe România. Anca Bucur a obținut pentru a 5-a oară consecutiv titlul de Miss Fitness Univers, care se ține an de an în Statele Unite ale Americii. În prezent, Anca este antrenor în cadrul unui lanț cunoscut de săli de fitness din Capitală.
– ARD Snagov, Concordia Chiajna, CS Afumați și Metalul Reșița (Snagov) sunt campioanele din anul acesta, care ne-au captat atenția cucerind titlurile la Juniori D, Juniori C, Juniori B, respectiv Juniori A. Primele două menționate s-au luptat în competițiile județene, în timp ce republicanii A și B au avut adversari și din restul țării, dar toate au trecut cu brio de acest sezon și amenință stagiunea ce bate la ușă.
– În sectorul 4 din București se năștea în anul 2004, un club de fotbal care avea să se numească AS Olimpic București și care crește în fiecare an, cu rezultate foarte bune.
Unde găsești 100% Sport?
Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport, care se vinde împreună cu IlfovSport, se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 9 zone ale țării.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.