Revista 100% Sport Romania nr. 63 | Aprilie 2022 | Editie Digitala PDF

4.99 lei

Cover story – Valentin Ghionea – Handbal Dinamo

Descriere

Numărul 63 al Revistei 100% Sport România, 115 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 11 aprilie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

Format la Craiova, handbalistul Valentin Ghionea crede că naționala noastră masculină se poate califica din nou la turneele finale ale competițiilor majore. Participant la edițiile din 2009 și 2011 ale Campionatului Mondial, ultimele la care a ajuns România, Vali Ghionea este singurul component al acelor echipe care încă mai este jucător activ. Și o face la nivelul cel mai înalt. Component al echipei Dinamo, participantă la grupele Ligii Campionilor, extrema dreaptă a încercat să ajute și naționala în preliminariile CM din 2023.

“Sunt câțiva copii de valoare în handbalul nostru. Și nu numai pe extremă. Doar că sunt prea puțini. În trecut, puteai să selecționezi din 10-12 jucători pe același post. Astăzi, mai mult de 2-3 nu poți să selecționezi. Dar avem jucători de valoare. Din cauză că școlarizarea este puțin în urmă nu mai ies atât de mulți. Ca să existe o competiție mult mai mare pe posturi”, a declarat Vali Ghionea. Întregul interviu îl găsiți în paginile revistei noastre.

CE MAI CITIM ÎN NOUL  100% Sport

LECȚIA DE SPORT. În urmă cu 150 de ani, Gheorghe Moceanu a introdus gimnastica printre orele de curs ale elevilor bucureșteni.

CE SE NAȘTE DIN PISICĂ. Atacantul brașovean Cosmin Ivan, fiul lui Marian Ivan, nu a fost păstrat de FC Brașov SR în Liga a 2-a și, din această iarnă, a ales să-și continue cariera de fotbalist în Germania, la echipa 1.FC Bruchsal (Oberliga Baden-Württemberg).

VIITORUL BASCHETULUI IEȘEAN. Înființat în urmă cu aproape zece ani de către Ovidiu Stochici, clubul de baschet Stomart Iași a crescut încet, dar sigur și a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai de succes proiecte din sportul ieșean.

PERFORMANȚĂ LA MALUL MĂRII. CS Medgidia s-a calificat pentru a doua oară în “careul de ași” al voleiului feminin românesc, cu un lot format în exclusivitate din jucătoare române, și dă singurul antrenor autohton din această fază a competiției interne.

NOUA SPERANŢĂ DIN ATACUL ŞTIINŢEI. Nepotul Lui Ilie Balaci este atacant, are 17 ani și 1,91 metri. Se află de aproximativ un an în Bănie și a îmbrăcat tricoul alb-albastru al CS Universităţii Craiova, așa cum au făcut-o tatăl și bunicul său la vechea Universitatea.

ANALIZĂ. FOTBALUL ROMÂNESC MOARE ÎNCET DAR SIGUR, ÎN TIMP CE INTERMEDIARII PROSPERĂ IAR TALENTELE AUTOHTONE SUNT REFUZATE!

DIN DRAGOSTE PENTRU FOTBAL. Petre Grigoraș antrenează în Liga a IV-a constănțeană, la Axiopolis Cernavodă, și a înființat alături de fiul său, Alexandru, o academie de fotbal care le poartă numele.

DE VORBĂ CU TINO FORTUNĂ. Tino Furtună este genul de om-„cheie franceză”, care dovedește talent și pricepere în multe domenii. În două însă chiar a excelat: în muzică, unde de patru deceni și jumătate este „clăparul” apreciatei trupe Holograf; în advertising, unde de peste un deceniu și jumătate a înființat Film Factor srl, una dintre cele mai tari companii în domeniu.

COPILUL MINUNE DE LA PETROLUL. Mario Bratu are doar 19 ani și deja este unul dintre jucătorii de bază de la Petrolul Ploiești, dar și foarte iubit de suporteri.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile Gran Turismo 7, Grid Legends și Triangle Strategy.

BEST ELEVEN. Cea mai bună echipă pe care ar antrena-o Bogdan Andone, fostul antrenor de la Astra și FCSB.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Revista 100% Sport Romania nr. 63 | Aprilie 2022 | Editie Digitala PDF”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *